Zaplance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda ne zamandır böyle güzel konu görmemiştim , bende azminize hayran kaldım öncelikle başarılar dilerim
Halı sektörü ile ilgili pek bir bilgim olmasa da gördüğümü söylemek istiyorum. Halı Yıkamacılar ekstra olarak Koltuk-Yatak yıkama işini de yaptıklarını gördüm
Ekstra olarak size de bir fikir olması açısından yazmak istedim.
Değerli dönüşünüz ve temenniniz için çok teşekkürler hocam. Aslında biz gider işiyle birlikte bir de yerinde koltuk yıkama işine atlamıştık ama müşteri bulabilmemize rağmen geliri bizi tatmin etmiyordu hocam bıraktık ama ek olarak elemanla vs kesin değerlendirilir inşallah . Tekrardan teşekkürler.

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul'da tek halıya gelmiyorlar doymuş adamlar diğer tüm esnaflar gibi. Metrekaresi 80 tl. Gideri ne olabilir ki? Bence açın . Çünkü yeterince halıyıkamacı olmadığı için pahalı. Anadolu'da 25 lira ve çoğu zaman küsurattan para almıyorlar mesela kütahya simav da 15 bin nüfus en az 15 bu işi yapan. İstanbul'da 25 milyon bu İİ yapan 100 kişi yoktur
Abi kıymetli dönüşün için çok sağol. Bursa'da aslında halı yıkamacı bayağı var ama esnafta bir doygunluk da var gerçekten. İşini oturtan daha da büyüteyim kafasından ya da kurumsallıktan çok uzak. Gitsek yarısı göçmen sigortasız işçi çalıştırıyor dediğin gibi bir halıya gitmiyor ya da fiyatı hep piyasa üstü tutuyor. Dijital alanın bu kadar güçlü olması rekabetten yana korkutmuyor. Sermayeyi ayarlıyoruz inşallah niyetliyiz. Teşekkürler tekrardan.