constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenimin (erkek) ay sonunda nişanı var.
1 senedir görüştüğü kız arkadaşı ile önce kendi aralarında sözlenmişler sonra da kızın ailesi ile nişan tarihini belirlemiş.
Yani kendi ailesine şu tarihte yapacağız demiş.
Annesi babası ayrı, annesi yeniden evlendi.
Şimdi o da evlenip Ankara'dan buraya yerleşecek.

Yalnız ne söz yapıldığında, ne de nişan kararı alındığında bana söylemedi.
Hatta anneannesi ve babaannesine bile söylemedi.
Sonradan duydu onlarda.

Neyse biz de yeni işletme açacak diye ordan oraya kopturuyoruz.
Her işlerine koşuyoruz.
Güya sende bizim yanımızda bizimle çalışırsın diyorlar.
Birimiz tatil yapar diğeri onun yerine durmuş olur, ben nişanlıma falan gider gelirim ayda bir diyor.
Logosunu yap, sitesini yap, ürün fotosunu çek, pazaryerlerine başvuru yap, menülerini ekle, yasal prosedürler hakkında bilgi ver vs.
Ama bir anda ne olduysa vazgeçtiler.
Bana da seni alacağız diyorduk ama yeni açıldık, şu anda elimizde para kalmadı kusura bakma belki daha sonra alırız falan da demediler.
Yani tamamen boşlukta kayboldu gitti.
Çalıştırmak zorunda da değil kimse kimseyi.
Ama ben o kadar koşturdum, en iyisi olsun diye uğraştım, web sitesi, özel yazılım yaptım, pazaryerlerinin menülerine, foto çekimlerine, menülerin yapay zeka ile eksikliklerinin giderilmesine kadar yapmadığım iş kalmadı ama annesinin yeni kocası çıkarıp 3-4 bin dahi vermeyi bırakın akşam evlerinden çıkarken adam kendi aracıyla kuzen beni bırakmasın kendim gideyim diye otobüs diye seslendi
Yani ben kendi işleri için koşturuyorum ama adam otobüsle gitsin diye açık açık diyor.

Neyse onları da sineye çektik ama kuzen geçen gün restoran da otururken döndü "Sende gelecen mi ki nişana" dedi.
Bende bir anda afalladım.
Kem küm ettim, ama buyur gel beklerim, sizinkiler gelecek mi, onlar gelmezse sen bizimkilerle gel dolmuş var (hal bu ki aracımız var), teyzem var falan hiç lafını bile etmedi.
Nişan şu tarihte, şurada yapılacak vs hiç lafı bile olmadı.
Bana nişan davetiyesi yap dedi ama sonra kendisi yapmış, onu whatsapp dan atıp böyle oldu dedi.
Orada bile buyur etmedi.

Şimdi bana göre açıkça beni nişan da görmek istemiyor.
Ama bizimkiler de ayıp olur git diyor.
Ben mi çok abartıyorum yoksa gidilmemeli mi?
Yani resmen sen gelme diyor.
Böyle konularda tavrım her zaman şu :
https://youtu.be/m-H2nv7DJPU?si=2VuPJWV12jKcNXzk