Herkese selamlar, benim çok merak ettiğim bir şey var sosyal çevremde aklıma gerçekten harika bir fikir geldiğinde bunu anlatabileceğim veya hayata geçirebileceğim insanlar malesef mevcut değil. Şuana kadar gerçekten başarılı olacağına emin olduğum 10 dan fazla proje fikrim var ama hepsi havada kalıyor sebebi ya maddi durum ya da çevremden istediğim tepkiyi alamamam oluyor.
Ama şu yanlış anlaşılmasın maddi durum dediysem fikirlerim öyle şu kadarım olsun ev alıp kiraya vereyim tarzında değil yani onun maddiyatından değil gerçekten orjinal şeyler oluyor.
En basitinden zamanında bu forumda bir konu açmıştım ve milyonluk bir fikrim var ortak arıyorum demiştim. O fikrim şuydu şu dönemlerde dünya savaşı bu kadar konuşulurken worldwarnews.com domaini bana göre ederinin çok altında bir fiyata satılıyordu. ( hala satılıyor sanırım ) ve bu siteyi sağlam bir tasarımla haber sayfası yapma fikrim vardı.
Ee bunun neresi iyi fikir derseniz
1. Dünya savaşı konuları çok popüler ve şuanda bu dönemin içerisindeyiz
2. Googlede direkt seni bu konuya götürecek sabit bir kaynak yok ( yani dünyada ne olup bitiyor sadece bu amaca hizmet eden )
3. Direkt domainin adı bu '' Dünya savaşı haberleri ''
4. Eğer tasarımını gerçekten iyi yaparsanız örneğin ana sayfaya yapıştırın bir dünya haritası ddos saldırılarını izleyebildigimiz bir site vardı ona benzer bir şey koyun anlık güncel haberler vs vs.
İç tasarımını düşünmedim üzerinde dursam içiyle alakalı çok orjinal şeylerde çıkarırım. Bu sitenin aylık 1 milyon trafik alması içten bile değil aşırı basit olurdu.
Kıssadan hisse sizin orjinal fikirleriniz oldugunda ulan bunu yapsam kesin tutar ama... dediğinizde ne yapıyorsunuz ya ben daralıyorum çünkü sadece bende kalınca
Not: Başlığı görüp beğenmeyip linçlemeyin abiler zaten her fikrimi yazacak değilim düşünce yapımı anlatabilmek adına yazdım bunu