mavi tikin önemi arttı. takipçi geri dönüşlerinde en az 2 kat faydası oluyor. geri takip ile takipçi kasmanı öneririm. senin paylaşımına benzer hesaplardaki yorum atanları ve o hesabın takipçilerini takip et mutlaka geri dönüş olacaktır. kimi takip etmeli alanında da profilini önerdiğini düşünüyorum. çünkü ben mavi tık aldığım hesaplarda takipçi artışında 2 kata yakın farkı gördüm. hiç paylaşım yapmasamda takipçi geliyordu.
Hocam bir tane hesabıma premium aldım fakat hesapta benim adım soyadım yazmıyor komik geyik bişeyler yazıyor profil fotosu ben değilim fakat hesabımı kendi kimliğim ile doğruladım. mavi tikim 24 saat oldu hala gelmedi ne zaman gelir tahminen veya gelir mi ? sonuçta adım soyadım yazmıyorum ama 2 defa hem para kazanma için doğrulama hem de hesap doğrulama için kimlik onayı yaptım. adım soyadım yazmadığı için hesap onaylanmaması gibi bir durum olur mu? bir de hesap Türkiye de açılmadı. Hesap 2009 da brezilya da açılmış olarak görünüyor. en 1 ay içerisinde profil fotomu ve hesabın ad soyadını değiştirdim bunları da yazıyım bilginiz olsun.