2 ay oyunda böbrek taşından operasyon geçirdim.Kirlilik ve hijyenle ilgili birşey anlatmayacagım.Durum belli zaten.Damar yolu açmak için birisi geldi.3-4 defa soka soka buldu.En son buldugu yerde kan gelmedi saga sola kanırta kanırta kan geldi.Tamam oldu dedi.Neyse ameliyathaneye götürdüler.Narkoz verecek ondan öncede 2-3 tane igne vuruyor rahatlatıcı vs.Böbrek taşı operasyonunda kamıştan giriyorlar ve ben bunu ayık kafayla görmek istemiyorum.Lütfen tam bayılmadan operasyona başlamayın dedim.Anestezi uzmanı rahat ol 1 dakika sonra uçacaksın dedi.İlk igneyi yaptı rahatlama geldimi dedi hayır gelmedi dedim.Rahat ol 30 saniyeye rahatlayacaksın dedi.İkinciyi yaptı şimdi yumuşayacaksın dedi sonra narkozu verdi ve 5 den geriye say dedi bende dedimki damar yolu açılmamış bence siz bir kontrol edin.Rahat ol herşey normal açık uyuyacaksın şimdi dedi.Operasyonu yapanda bayan kamışı tutmuş hemen başlamak istiyor.Psikolojim bozuldu.Dedimki doktora şu damar yoluna bakın yoksa kötü şeyler olacak.Koluma bir baktılar şişmiş.Damar yolu yok.Sonra hızlıca diger koluma damar yolu açıp bayılttılar.Sanırım ülkede o kadar çok hastane açtılarki içine koyacak adam bulamıyorlar.Yanlış işler yapacak doktor yerine adam akıllı doktor koysunlar, yada hemşire biz 1 haftada daha bekleriz.