KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu yorumdan önce yapılan tüm yorumları gözardı et. Şuan okuyorum deyip de okumanı tavsiye edenlerin yorumlarını bir 5 sene sonra tekrar görmek isterim.

Eğer devlet dairesinde çalışmak gibi bir niyetin yoksa Bilgisayar Programcılığı bölümü sadece ve sadece vakit kaybıdır. Bu sektörde diploma seni iş sahibi yapmaz. Bu sektörde tecrübelerin, bildiklerin seni iş sahibi yapar. Programlama dillerine ne kadar hakim olduğunu bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa bu bölüm için harcadığım 2 yılımı C ve Sistem Programcıları Derneği kurslarında değerlendirirdim.

Not: Bu bölümün eğitim seviyesi fecaat. Bölüm sadece diploma denilen kağıt parçasına sahip olmak için var. İlle de diploma istiyorsan açıktan oku.

Düzenleme: Yorumları baştan sonra bir okudum da gerçekten çok boş, basma kalıp yorumlar var. Hele ki "Bir çok bölümü ezer geçer" diye yorum gördüm ki yemin ediyorum bir 15-20 yıl önce dershane hocamdan birebir aynısını duymuştum. Allah o hocamın belasını versin

Sen şuan okuyanın değil de okuduktan sonra bir işe yaramadığını tecrübe edenlerin sözlerine kulak ver. Burası r10. Yazılım sektöründe bir çok insan var. Sor bakalım, hangisi sadece diplomaya bakıp da işe eleman alıyor?

AÖF direkt olarak Bilgisayar Programlama bölümü de açmış. Boşuna 2 seneni heba edeceğine bunu düşünebilirsin. İnan ki devlet dairesi haricinde hiç bir faydası yok bu bölümün.

https://www.anadolu.edu.tr/acikogret...-programciligi
Çok teşekkür ederim hocam