darkazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lütfen alıntıladığım mesajdaki soruyu tekrar okur musunuz? Çünkü belli ki okumamışsınız, konunun geneline değil, arkadaşın sorduğu soruya kendi tecrübemi paylaştım. Neden kişisel algıladınız bilmiyorum fakat ortada sizlik bir şey yok, ayrıca konuyu kişisel egoya bağlamanız da ayrı bir garip, öyle bir niyetim olsa konu açar paylaşırdım.
Ortada garip olan bir durum yok bence sonuçta hepimiz aynı youtube a içerik yüklüyoruz ve sizin neye cevap vermiş olursanız olun cevabınız yine benim soruma geliyor. Gerçekten çok emek verilmiş kaliteli tüm içerikler neden ilk yayından itibaren milyon izlenmiyor. Şahsi algıladığım bir durum yok tüm içerik üreticiler ister ilk videodan milyonlara ulaşmayı. Yani sizin dediğinize göre kaliteli olursa izlenir ama yok o iş öyle olmuyor işte adam dünyanın en işe yaramaz emeksiz videosunu atmış milyonlar izlenmiş. Dediğiniz gibi olsaydı emek verenler bir ayda 100 milyon izlenmelere ulaşırdı da oran maalesef bu oran kanal bazında bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar.