Moralinizi bozmak istemem ama dürüst düşüncem kısmen keyword olsa bile alan adları çok uzun, com bir derece ama net uzantı için yıllık uzatma ücreti gereksiz (projelendirmeyecekseniz) başarılar, gönlünüzce olsun.
Haklı olabilirsiniz. Benim kafamdaki asıl fikir, bu işi bir app uygulamasıyla büyütmek. Bilet ya da müzik odaklı bir yapı kurulabilir, haliyle etrafta dönen reklam potansiyeli de az değil. Zaten görünürlük tarafı hazır sayılır.
Ayrıca net uzantılı domain daha önce bir film ve müzik yapım şirketine aitti, düşürdüklerinde onu da aldım. Şu an sözlük formatında açık ama diğer Instagram sayfalarım ve müzik sitelerim öncelik olduğu için ister istemez geride kalıyor. Açık konuşayım, işimi bırakıp tek başına buna odaklanma şansım yok. Bugün yapamasam bile ileride yapabilirim ama şu an önceliğim diğer site ve sayfalarım, çünkü geçimimi oradan sağlıyorum.
Yine de elime iyi bir bütçe geçerse bu projeden ciddi işler çıkabilir. O yüzden tamamen kenara atmak istemiyorum; sadece doğru zamanı ve doğru yolu kolluyorum. teşekkürler.