Selamlar,
ilk ödeme almamayı Hayatta bi kez yapmıştım 7-8 sene önce daha yapmam demiştim kafam rahattı yaklaşık 3 ay önce felan adam aradı sohbet ettik elimdeki sitemi değiştirmemi talep etti fiyatı konuştuk pazarlık yaptı kabul ettik işe başladık. siteyi dediği gibi tamamen düzenledim şurda bu var burda bu var dedi düzenledik hepsini yaptım şurası küçük şurası büyük dedi hadi onlarıda yaptık derken ortalama 15 gün dediklerini sisteme ekledim düzenledim geliştirdim, eline sağlık çok güzel dedi hatta admin panele otomatik doldurma sistemi dahi ekledim ki rahat iş yapsın diye iş bitti ufak tefek düzenlemeler var ama ben sana 8 binin 2 binini göndereyim umreye gidip gelecem yanlış düşünme felan dedi

ben orda olayı anladım neyse tamam dedik kasım başları idi sanırım, geçen ayın 24 ünde dönecekti yazdım 25 inde cevap yok 26 sında cevap yok, tekrar yazınca yok sen sitemi yaptın hiç beğenmedim sürekli niye yazıyosun ben de başka birinden ödememi alamadım gibi gibi konuşmalar yapmaya başladı dedim daha önce güzel oldu eline sağlık diyodun şimdi neden caydın? ayrıca senin alamadığın para beni ilgilendirmez eğer eksik bir şey varsa iletirsin düzenleyip gönderirim ben seni kaç ay bekledim umreye gidecem dedin laf etmedim kalan kısmını öde dedim yine laf kalabalığı yaptı dedi ki ben iletcem sana düzelt onları ödeyeceğim attı fotoğraf sayfada mobilde mini boşluk varmış ufak tefek işler yaptım ilettim şimdi 4 gündür cevap yine yok
Not : Parayı almadığımdan Projeyi teslim etmedim ancak sonuçta o kadar emek verdim en az 15 gün üstünde uğraştım burada bir hak var o kadar umreye giden adam düşünmez mi hakka girmedim mi diye onu da anlamış değilim nasıl rahatlar anlamıyorum belki de yalan söyledi onuda bilemem o kendi vebali.
Yapacağım 2 şey var bu kişi forumda ama forumada uzun süredir girmiyor ondan hemen işlem çok zor, daha hızlı işlem için bu sistemi forumda daha uyguna bi kaç kişiye satmak ve param çıkınca satıştan kaldırmak çünkü emeğimin hakkını almam gerekiyor o kadar zaman harcadım bizde yazılım yazdırdık ama parayı hiç vermediğimiz veya oyaladığımız olmadı.
Diğer durumda yine bekleyeceğimi bir durum o da şikayet konusu açıp adam foruma girene kadar bekleyip işletmesinede 1 yıldız verme gibi duruma girmeyi düşünüyorum ama bunu yapmak da istemiyorum ama kararsızım.
siz bu durumda olsanız ne yapardınız?
Birden fazla yaşadim hocam 1-2 ay beklettiler şikayet konusu açtim yasaklandilar olan emeğe oluyor boylelerine her gece beddua edip uyuyorum umarım colugundan cocugundan anasindan babasindan cikar
umarım hayatinda cok değer verdiği veya sevdiği birini kaybedeler boyleleri
Amin.
Bi tanede ben birakayim konuya şikayet açmadiğim 3-4 kişi vardir boyle
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html