Değerli forumdaşlarım öncelikle hepinize iyi forumlar, mutlu yıllar.
Yaklaşık 6 yıldır forumdayım 200'den fazla ticaretim olmuştur forum vasıtasıyla ve 2. kez teşekkür konusu açıyorum.
@FHO; Fatih Hocamla tanışalı çok olmuyor fakat kendisi gerçekten çok iyi bir esnaf. Parfüm hastası birisi olarak; kendisinden 2 ayda 2 kez toplu ve yüklü parfüm alışverişi yaptım, devam edip birlikte iş de yapacağız inşallah.
Kendisi 1. kalite ithal parfüm satışı yapıyor ve Orjinal, muhadil, klon, replika olmak üzere her türlü parfümü kullanan deneyimli birisi olarak şunu söyleyebilirim ki: Fiyat/Performans olarak en memnun kaldığım ürünler
@FHO; Fatih hocamın ürünleridir.
Aşağıya eklediğim görsel benim kendi odamdan, orta raf ve üst raf komple kendisinin sattığı ürünlerdir. Ticaret bi' yana ama kendisiyle samimi olduktan sonra söyleyebilirim ki gerçekten ticaret ahlakı yüksek ve karakterli bir hocamız, eğer parfüm merakınız varsa, alışveriş yapmak istiyorsanız dışarıya gitmeyin, kendisinden alın. Hiç bilginiz yoksa bile biraz istediğiniz kokuyu tarif ederseniz, zevki iyi bir hocamız. Çok satıyor diye hacı misili gibi kokular önermeyecektir size

Uzun uzun parfüm sohbetleri yaptığım için biliyorum. Kendisine bir nebze faydam olsun diye bu konuyu açmak istedim, saygılarımla.
"Bu arada parfümler hakkında sorular sormak ve danışmak isterseniz, zevkle yardımcı olabilirim bir koleksiyoner olarak."