cumartesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam demek ki acilde de var ekg. Beni daha 2 buçuk saat önce kardiyoloji ekgye yönlendirdi. Kendi katindaydi. Acilde de vardır eyvallah da benim gittiğim ekgde 3 kişi çalışıyordu. Seytan diyo git adamlarla bi selfie çek buraya at.

Milyonlarca kişi kardiyoloji katinda ekgde aynı şekilde çalışmıyor mu hocam devlette ? Benim bildiğim devlet sistemlidir ; her devlet hastanesinde sistem aynıdır. EKG dediğimiz şey 3-4 dakikada ölçülen bir şey. Acilde de ölçüyorlardır ne olacak.

siz yanlış anlamaya musaitsiniz hemşir olduğunuz için. Lep desem leblebi diyeceksiniz. Tamam en iyisi sizsiniz ☺

Hocam rica etsem yanıt olarak yeni üye olduğumu hiç ticaretim olmadığını ve bunları söylemeye hakkım olmadığını da ekler misiniz öyle daha güçlü olursunuz
Siz değilmisiniz devlet memurları da rahat. Ekg ye bile 3 kişi bakıyor diyen. Gelin benle 24 saat nöbet tutun o zaman herkesi zan altına alın. Tüm kesimin gözünde memur dedi mi masabaşı yada öyle torpilli yerde rahat çalışan elemanlar geliyor . X de forum da heryerde sizin gibi binlercesi var . Korona zamanı neden çıkıp demediniz herkes tatil de bu sağlıkcılar neden çalışıyor. Deprem zamanı neden demediniz diğer memurlar ölüm izni ve diğer yıllık izin alabiliyorlen o bölgede sağlıkçılar yakınlarını kaybetmesine rağmen sadece 7 gün zor izin verilidiği.