Hayatımda bu kadar boş bir yorum görmedim. Bir insan okudugunu ancak bu kadar anlayamaz. Yav konunun siyasal islam ile alakası var siyasal islamcılar sizin yüzünüzden böyle biraz özeleştiri yapın.Ayrıca inanmayan birisi olarak bende uyuşturucuya karşı savaşı destekliyorum. Benim hayatımı etkileme riski var benim liseye giden kardeşimi, üniversiteden arkadaşıma 1 kereden birşey olmaz diye kullandırtıp bağımlısı yapmayacaklarının, evladımın,eşimin,dostumun hayatını mahvetmeyeceğinin garantisi mi var. Yazdığın yorumu oku ve ne kadar utanç verici olduğunu anla kardeşim. Baştan aşağı utanç verici.
Ben yorumumda uyuşturucuyu yasallaştıralım gibi bir şey mi söyledim? Konuşulması gereken şey bunların parti yapıp içtikleri şey değil. Bunları kim getiriyor? Kim ülkeye sokuyor? Özendiren filmler ve diziler neden gösteriliyor? İnternet üzerinden sistem kurulup nasıl satışı yapılıyor? Baronlar neden yakalanmıyor?
Bunları konuşamıyorsunuz çünkü tıfanız yemiyor. Açın bir tane konu eyy malum kişi nerede senin adeletin neredesin sen bunlar olurken yaz bakalım da görelim hangimiz delikanlı. Yaptığınız şey siyasal islam mı değil mi görelim bakalım.
Hadi buyurun.