HonestEarning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi sizene ya kimin ne içtiğinden. Kimin ne içtiği ne yaptığı ancak senin hayatını etkileyince seni ilgilendirir. Var mı bunların k@kain içmesiyle senin hayatının bir alakası? Ne bu ahlak bekciliğiniz anlamıyorum. Kim kimin altına yatmış kim kimle parti yapmış kim ne içmiş size ne ya

Bırakın şu siyasal islamcılığı. Önce kendinizi düzeltin sonra ailenizi sonra çevrenizdekileri, sonra şehrinizi eğer gücünüz yetiyorsa sonra ülkeyi değiştirmeye kalkarsınız. Biraz kendi içinizde yaşayın hayatı.

Hayatımda bu kadar boş bir yorum görmedim. Bir insan okudugunu ancak bu kadar anlayamaz. Yav konunun siyasal islam ile ne alakası var siyasal islamcılar sizin yüzünüzden böyle biraz özeleştiri yapın.Ayrıca inanmayan birisi olarak bende uyuşturucuya karşı savaşı destekliyorum. Benim hayatımı etkileme riski var benim liseye giden kardeşimi, üniversiteden arkadaşıma 1 kereden birşey olmaz diye kullandırtıp bağımlısı yapmayacaklarının, evladımın,eşimin,dostumun hayatını mahvetmeyeceğinin garantisi mi var. Yazdığın yorumu oku ve ne kadar utanç verici olduğunu anla kardeşim. Baştan aşağı utanç verici.