duranerdem71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
agustos da kebap işletmesi açtım döner ile birlikte usta babam dı öncesinde kanser quatr hastası idi atlattı dışarda çalışmasın diye ona yer açtık döner sektörü bitmiş yavaş yavaş döneri kaldırıcaktık kebap tuttu reklam çıktık vs ama trendyol yemeksepeti getir migros hepsi açıktı ama sipariş yok dükkanda 300 ise oralarda 600₺ idi o yüzden pek sallamadım oraları işler oturuyordu dükkan çok işlek bir yer de değildi şimdi ise bobreğinde taş çıktı 4.5 cm böbrek yetmezsizliğinden yatırdılar 1 ay yattı şimdi stent ile ameliyat günü bekliyor o sırada çalıştırmadık malum aile sebeplerden dolayı pazar günü boşalttık dükkanı yani kısaca kurarken ki heyecan güzel bir duygu ama o emeği kapatmak insana koyuyor yani birikiminiz az ise bu devirde açmayın derim.
Hocam öncelikle Allah şifa versin. İnşallah daha sağlıklı günlere kavuşur babanız. Birikimden yana şükür sorunumuz yok, ablaya ve anneye bi iş kolu olmasını istiyorum bir yandan. Zaten tekstil vs yeterince beni yoruyor yeri geldiği zaman.

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavuktan uzak dururdum ben olsam.

Nohut pilav iyidir. Sağlıklıdır.

Yanına az kavurma az dana ciğer et sote çorba salata ezme vs eklenerek menü yapılabilir. Ya da bakliyat veya sebze yemeği eklenebilir Ucuz olmasına gerek yok sağlıklı doyurıcu olsun diyen çok. İstanbul'da tavuk dönerden en ünlü firmaların bile uyduruk pizzasından içinde et kıyma bulunmayan kurumuş yanmış gelen lahmacundan pideden millet bıktı. Yemek sepetini açıyoruz sipariş verilecek verdiğin parayı karşılayan yemek şuan için köfteci yusuf döneri var o da gelmiyor ya da çoğu zaman yok. Çöp şiş alıyorsun 550 liraya yanına yarım soğan yarım yeşil biber bir yemek kaşığı ezme koyuyorlar. Gelen şeyin tüm maliyeti 100 lira yok
Hocam nişanlım yaptığı için o türlere girmek istemiyorum aslında

kangaetemo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dışarıda pilav yiyen var mı ya bana gereksiz geliyor, doymuyorum çünkü. 2 tane alınca da pahalı oluyor döner yerim daha iyi diyorum
Herkesin mantığı farklı tabi hocam ama ortalama 500gr bi tabaktan bahsediyoruz doyamama ihtimali biraz zor.