ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde forumda din , siyaset , saçma sapan konular yasaklansın diyen kişilere en çok tepki gösteren kişilerden biriyim. Herkesin rahat ettiği şekilde davranması , konuşması ve yazması gerektiğine inancım var.

Lakin bu arkadaş yüzünden bu düşüncedeki ben bile bu tür konuların açılabileceği tüm kategoriler kaldırılsın diyecek duruma geldim. Yeter kardeşim gerçekten merak etmiyoruz bi sal artık bizi.

Kimden ne öğreneceğimiz , kimden ne gibi fırsatlar çıkar bilemeyiz diye kimseyi engelleme taraftarı değilim lakin artık gerçekten sıktı. Hayır konuya girmeyeyim diyorum ama artık öyle bir oldu ki profil fotoğrafı sürekli karşımda.

Şu arkadaş bir proje yaparsa tüm forum müşterisi olalım da iş yoğunluğundan gerçekten böyle saçma sapan şeyler paylaşamaz hale gelsin yoksa kurtulamayacağız
Saygı duyarım düşüncene hocam. Bu sizin fikriniz tşk ederim.

Bu arada maxigeyik var sorum var veya bilmem ne ne gibi konular var ne yani ne gibi rahatsızlık vermiş olabilirim ki yinede uzunca yorumunuz güzel.

Hep olumlu olcak die bisi yok.

Üstelik arada olur böyle seyler çokta dert etmeyin.

Bende daha önce bu tarz konular okurdum saygı duyardım okurdum tıklardım yorum yapardım hepsi bu.

Kisisel bir pr vs yok zaten ne ekitap ne de bir satis konum var.

Sadece üretim modundayım mücadelem ayrı.

Benim bilgilerimi faydalı bulan da var hep beraber istişare yaptığımız an da var.

Demem o ki r10 bu herhangi etik ya sak bir soylem veya bir hakaret soylemlerim yok ve kalkıp r10 kimliğimi zedelemem. İyi forumlar.