Bakın tamam, sizi anlıyorum, rahatsızlığınızı da bilhassa anlıyorum, ancak (Hocam) kelimesini yanlış ifade ediyorsunuz, hatalısınız.
Öncelikle "Hocam" kelimesi tek başına sadece belirli ünvanlara sahip insanlara dillendirilmez, 'Hocam' kelimesini buradaki çoğu kullanıcı şu açılardan da kullanıyor; forum da türlü türlü insanlar var, her tel den karakter, öğretime açık, öğrenirken öğreten durumlara açık, çevre faktörleri, ötesinde bir insanın basit yaşanmışlığı dahi başlı başına bir öğretidir, durum hakkında her şekil de ve koşul da her hangi bir insan dan tek bir cümle içerisinde dahi bilgi edinir ieseniz eğer bu bir öğretidir, yani hoca terimine çoğunlukla uygun yapılardır.
Burada her tel den insan var, her daim konu açanlar dan tutun, şikayet konularından dahi bir birlerine atarlanıp ortaya bilgi atanlar dahil, her zaman ve her koşul da bir şeyler öğrenebilirsiniz, şimdi ilk başta forum dedim, ancak hayatın gerçeği, temeli öğrenime / gelişime dahildir ve yapıdadır, siz o nefret ettiğiniz kelimenin aslında merkezinde yaşıyorsunuz, ancak anladığım kadarıyla bunu henüz fark edememiş ve bir şekil de idrak edememişsiniz, ancak bu farkındalığa dahil olursanız sizi bekleyen gelecek oldukça etkili ve de şahane olacaktır.
bu durumda ozaman hz kelimeside normal diyebiliriz mesala yayıncı hz.yasuo var bu durumda uygumu bu kelime