emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sıfır ile ikince el 5-6kdaki motorlar arasında çok fark var piyasada. Ben sıfıra karşıyım açıkcası. ikinci elide taksitli alabileceğinizi sanmam. Ama ars 200 modeli gerçekten çok sorunlu ve top speedi 125lik gibi. Prosofi kanalı var oradan izleyin detaylı bilgi veriyor. Tüm bu seviyede motorlarla videosu var izlemeden almanızı önermem. Dediğim gibi kaliteli bir 125slik daha keyifli. Eğer 125cc okeyim diyorsanız ikinci el uygun fiyatlara qj motor srk 125s var Hızlanması elektroniği görüntüsü gidonu vs şehir içinde çok keyifli bir motor. Belki onlara bakabilirsin. . Hafif kilometre yapmış pulsar falan bakabilirsiniz eğer ikinci el alabilirim derseniz. Pulsar modelinin motorları çok sağlam bakımları yapıldığı sürece. Ama aroranın köy motoru dediğimiz 50likler falan haric yüksek cc motorları felaket kötü. Başınıza iş alabilirsiniz gördüğüm kadarıyla bütçeniz kısıtlı.Modellere ait inceleme videolarını kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
Hocam çoğu sorunlu model 2023e ait 1 aydır falan araştırıyorum. Bu fiyata bu motor bence fp ürün. Aha çıktım şimdi bursaya almaya gidiyorum