merhaba uzun zamandır forumu takip ediyordum bugun kayıt olma serefine laik oldum. uzun zamandır forumda bircok konuda hocam hocam kelimeleri geziyor bende foruma ayak uydurmak icin hocam diyorum yorumlarda bugun bu laftan pazarda birine hocam dedim ne hocası essolu essek diyip tokat attı gururma gitti 25yasında insanım düsünüyorumda dogru aslında biz ogretmenmiyiz yani neden abi abla kardes beyfendi gibi hitaplar varken hocam kelimesini kullanıyoruzki ?
mustafa kemal ataturkun unvanı olan ogretmen kelimesinin es anlamlısı anlamına gelen hocam kelimesini bukadar dusurmek cok uzucu bi durum bazıları simdi diycek ne bicim konu diyede ben millete hocam demedigim zaman simdi herkese bakıyorum hocam diyor ben demesem sanki adama kufur etmiş gibi hissedicem yani bilmiyorum kafam 1m yedigim tokatamı bakayım adam diyor cami hocamısıyım ben diyor amca diyceksin diyor adama karsılık versem pazarda diycekler utanmıyomu yaslı adama saldırmaya veya laf atmaya die bilemedim dusuncelerimi yazaym dedim vesslam.
Valla iyi dizginlemişsin. Olayı canlandırdım da. Aynı şey bana olsa napardım diye. Sonra senaryo üretince cidden geri çekilmek en hayırlısıymış. Boşver.