Hocam 1. olarak bu mesaj bu konuya yazılmamalı sitede ticket sistemi var.
2. olarak şahsi ping, loss durumları oluyor yani bu kişisel oluyor genel bir problem olmuyor. Bazı kullanıcılar kişisel sorununu, firma kaynaklıymış gibi yansıtıyor. Aktif olarak 150 sunucu barındırıyoruz bünyemizde, 2 senedir de hizmet veriyoruz. Ek olarak global olarak piyasada şu an ki kullandıgımız panel gibi bir panel yok. Yani bu konu göreceli genel bir sorun olsa tamam ama bizde sorun yok umarım anlatabilmişimdir.
Hocam yanlış anlama konuyu baltalamak için söylemiyorum bende çevremdeki insanlara burayı öneriyorum kaç clana varsa hepsine ts konusunda buraya yönlendirdim kendi clanım dahil. Şimdi pk esnasında komutçu konuşurken seste kopmalar oluyor ben oyunda değilim dahil değilim fakat önerdiğim 3 clanın grubundayım hepsi aynı anda wp üzerinden ts patladı deyip farklı bir ts adresi verip geçiş yapıyor. Bu genel durumdur veya kullanıcı kaynaklıdır bilemem yorum sormuşsunuz yorum yaptım düzeltilecek bir şey varsa düzeltirsiniz yoksa sizin sorununuz değil der geçersiniz raporlayıp kaldırayım yorumları. Yoruma açığım dediğin için belirttim sorunu sadece tasarımsal olarak yorum istedin sanırım sen.