Gelmişsin boş boş yazılar yazmışsın kaynak filan zırvalamışsın. Bende forum gereği görüşümü bildirdim yazdığın yazıda çöp fikirlerinde çöp, ne bekliosun 1 pragraf yazı yazdın diye insanlar senin değersiz görüşlerine katılmak zorunda mı? Sanki bana tarih profesörü ahkam kesiyor şurda kaynakmışta bilmem neymiş, burası webmaster forumu senin burda ne işin var.
Her halinle çelişkinin vücut bulmuş halisin. Eline klavye alan gelmiş gibi üstenci bir yaklaşım ile gelirsen karşılığını alırsın.
Sen webmster forumu diye de beni eleştirdin ancak foruma içerik ve ticaret olarak katkım senden çok çok fazla burada da sınıfta kaldın otur.
O mesele de değil. Ben kaynak paylaşıyorum anlamanda bir sorun mu var? Görüş paylaşmak saygısızlık yapmak mı gelirsin arkadaşım yanlış biliyorsun bak öyle diyorsun ama olayın aslı sanırım böyleymiş dersin benim yaptığım gibi.
Dinci yobazlar diye müslümanları hedef alan bir paylaşım gördüm forumda, sırf adamla tartısma olmasın yanlıs anlar dıye geldım konu açtım bak kaynaklarla cevap verebileceğime rağmen vermedim sen onuda yapmayıp boş çöp diyosun. Sen nasıl Atatürk bürokrasisi döneminde kayda alınmış kaynaklara çöp diyorsun?
Neremizden uyduracaz kaynaklara bakmayıp da o zaman ABD'yi de ben keşfettim hadi inan. Kaynağa inanmayın delile inanmayın işinize gelmeyince boş çöp diyin. Bunu şuan ki iktidar demiyor o zamanın yani devletin başında Mustafa Kemal Atatürk var atamızın bürokratlarına da inanmayacaksak kimse saygıdan sevgiden bahsetmesin Atatürkçüyümde demesin.
Sende fikrin varsa kaynaklarsa sağlam belgelerle gelirsin çürütürsün akıllı görgülü insanlar bunu yapar ya da çenesini kapatır gelip küçümsemez küçümsenecek halde kendi olduğu halde. sen her konuştuğunun profesörü müsün sen niye görüş beyan ettin o zaman tarih profesörü müsün? bu cümlende de sınıfta kaldın otur.
Ve hala zırvalamışsın vs saygısız bir dil kullanıyorsun.! Sonra gelmişsin görüşten bahsediyorsun sana demiyorum ama cahillerin genel özelliği bilgiyle cevap veremezler üstenci yaklaşırlar hakarete giderler. Hala yazdığın yazı çöp diyorsun valla şüphe duymaya başladım ben devletin kaynaklarında atıfta bulunanları paylaştım vay be atamızın emrinde nasıl bir bürokratlar varmış ki hepsi birden bişeyler uydurmuşlar. görgü tanıkları da yalancıymış vay be