Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Menemen tarifi bile şu yazıdan daha doludur.
senın bu yaşa kadar yazdıklarından da daha doludur eminim. Nıye rahatsızsınız dönemin kaynaklarını verdım sadece Allahtan fazla yorum yapmadım :-D kendınızle bu kadar çelişirsiniz bildiğiniz bir şey yok ama kendınızden baskasını cahil görürsünüz. Ben uydurmadım bak kaynak verdim 1931 yılın meclis arşivlerinden tut git MSB TSK vs kaynaklarına da bak resmi orijinal belgelerine. Delikanlı adam doğruya doğru der değil mi :-D iyice çıldırın yalanı yuanlışı savunmak nasıl bir ruh halinde olduğunuzu gösteriyor.
Bazıları katletsin resmen sonra müslümanlara laf atın onu atarken de çoğu islam düşmanlığı açığa çıkmasın diye dinci yobazlar diye kullansın. Devlete güvenmiyorsunuz şimdi yoksa siz Atatürk iktidarına da mı güvenmiyosunuz? Onun dönemindeki bürokratlara, hakim ve savcılara da mı güvenmiyorsunuz atatürk düşmanlığıda mı var yoksa bu çarpıtmaların altında!
Sende o kadar boşsun ki bir tariften daha boş bulduğun bir konuya yorum yapma zahmetine girebiliyorsun. Ben kaynak verdim daha fazla tartışmaya çekmeyin zorunuza gitsin biraz!