sizinle anlaşamadığımız tek nokta şu sanırım ben Salı günü evet muayene için gittiğimizde biz doktorla görüştük asistani bize bir Marca söylemişti ben doktor ameliyat oluyorum asistani olmuyorum tekrardan bunun doğru olup olmadığını cuma günü ameliyat olacağım için hastaneye gittiğim zaman bunu tekrardan öğrenmek istedim bunun neresinde bir şüphe veya başka bir sorun olabilir takacağın merceğin markası nedir kaç katmanlı mercek takılacaktır tekrardan teyit amaçlı soruyorum çünkü niye bu göz ameliyatlarında birinci kademe mercek ikinci mercek üç katmanlı mercek varmış hepsi fiyat fiyat baz alınıyor ben ameliyata giriyorum doktoru bir kere görmüşüm o da 10 dakika görmüşüm ameliyat günü tabii ki de soracağım sen ne takacaksın bana hangi marka ürün takacaksın şu markaya takacaksın bunla ilgili bir sorun olur mu diye son dakika sormak zorundayım tabii ki de bunu ben
Bakın size daha önceden marka bilgisi de verilmiş zaten. Yani tahmin ettiğim gibi anlatınızda eksik çok fazla şey var ve olayları kendi bakış açınızdan değerlendiriyorsunuz. Beni lütfen yanlış anlamayın. Sağlık söz konusu olunca insan sinirlerine hakim olamıyor bazen. Ancak biraz sakin bir şekilde doğrusuyla yanlışıyla olayları her açıdan değerlendirmek çok daha faydalı olacaktır. Doktorun adına kadar paylaşmış olduğunuz bir karalama çalışması var. Biraz daha sakin kalıp mantıklı ilerleyebilirseniz beni çok daha iyi anlayacaksınız.
Saygılarımla.