RCYS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dincilerin alayına boydan << bu sözünüzle halkı kin ve nefrete teşvik etme gibi bir suç işlediğinin farkındasındır umarım. Şuan kutuplaştırıyorsun yanlış anlama daha çok gerçeklere gözlerini kapatan cahillerin işidir. Sİzin derdiniz muhtemelen din değil islamdir. Zira çoğunuz diğer dinlere bu kadar kindar olmuyorsunuz.
Şehit ayrımı yapanlara yazıklar olsun. Devrim şehidi nedir? Şehitlik islami bir kavramdır temelinde. Burada kavramlar üzerinde bile bir olgunluğa erişememiş insanların şehit ayrımı yapması bir garip. Şimdi rapor edecem yorumunu da.

Ben şehit edenleri gösteriyorum kuduruyorsunuz? Bende Allah rahmet eylesin diyorum. Rahmet okuma şeklin bile seni ortaya koyuuyor ama bari İslam düşmanı iseniz (iseniz diyorum) şehit dememelisiniz. Bize göre Kubilay şehittir.

Arkadasım bak saygı duyuyorum dıyerek hıtap edıyorum haddini bil. Burada bahsettiğim kişi kendisini müslüman olarak tanımlıyor. Seninde oyuncağın değil daha fazla okuduğunu anlamadan yazıp şahsıma laf uzatarak germe ortamı.
Ne anlatıyorsun sen? bir necis kafir kendini islama nispet ederse ona müslim muamelesi mi yapacağız? işine bak