Monster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Smm de 9 yıldır varım ve şu dönemde yüklü xxx k sermayesiz iş yapmak zor. Bağlantı kuracaksınız networkünüz olacak hatrı sayılır reklam, seo ve tanıtım yazısı çalışması yapacaksınız. Ve eski karlar yok önceden çoğu reseller sabit %20 kar ile çalışırdı. Şimdi %5-10 gibi karlara düştü. Sırf marketing olsun diye maaliyetine satanı dahi gördüm.

Sürümden kazanmanın derdinde herkes. Ayrıca sağlayıcınız güvenilir olmalı, hızlı iptal iade gibi işlemler yapabilmeli. Günlerce beklerseniz müşterinizi kaybedersiniz. Ayrıca %10 karla çalışıyorsunuz ve aynı miktarda yapılan 10 alışverişten birinde sorun yaşandı. Sağlayıcınız da yardımcı olmadı. Cebinizden iade yaptınız. Sizin kar buhar oldu Böyle durumlarda olacak. Yıldıracak bir sektör. Çok eskiden girmiş olmasam ve bir serviste üretici olmasam şu an şahsen smm yerine paket satış açardım hocam. Kar marjı çok daha iyi. Olası sorunda cebinizden bile halledebiliyorsunuz. Haliyle müşteriyi kaçırma olasılığınız çok daha düşük. Naçizane tavsiyem bu yöndedir
Yanıtınız için çok teşekkür ederim bana çok fazla yardımcı oldu.