Kusuruma bakmayın ama şahit olduğum olaylar dolayısıyla anlatınızda eksiklikler olduğunu düşünüyorum. Birincisi size yapılacak olan işlemleri ve bu tarz ürünlerin kalitesini sorgulamanız elbette hakkınız ve anlıyorum. Ancak bunu önceden yapmanız gerekmez mi? Operasyon günü gelmiş çatmış, tüm hazırlıklar tamam. Muhtemelen doktorunuz ya operasyona hazırlınıyor ya da farklı bir operasyonda ve onunla ilgileniyor. Servisteki hemşire, katta bulunan sekretere son dakika böyle bir taleple gitmeniz ne kadar doğru? Aynı zamanda gerçekten dürüst olarak olaylı bir şekilde mi yoksa agresif tavırlarla mı davrandınız çok merak ediyorum.

Bir üstteki arkadaşlara ithafen, siz iyi bir lastik ustasına gidip görüştünüz önceden, lastik değişimi için anlaştınız usta sizin aracınızı inceledi randevuyu verdi. Hiç sorun yok. Gittiniz ama usta yok içeride sizin aracınız için hazırlanıyor. Dışarda çıraklar aracı hazırlıyor vs. Siz sadece ustanın bilebileceği ve önceden sormadığınız şeyleri çıraklardan bekleyetek mevzu çıkartıyorsunuz. Yahu o zamana kadar nerdeydin derler adama.

Dipnot: 10 küsür sene irili ufaklı birçok ameliyathane de görev yaptım. Benzeri olaylarla çok karşılaştım. Doktorun haksız olduğu durumlar da elbet oluyordu. Ama sizin durumunuzu bir de farklı bir bakış açısıyla değerlendirip özeleştiri yapmaya davet ediyorum.
Saygılarımla.