Propaganda adı: İslam düşmanlığı (din düşmanlığı demiyorum çünkü çoğu hristiyan ve yahudilere bayılırlar.)
Düşmanlık yok, dinci diye tabir edilen zihniyet kafası çok uzağa gitmeye gerek yok 2 Temmuz da insan yakanlarda aynı bu kafalardı, sütçüydü ayyaştı bunları geçin..
Çok net kasıtlı veya bilinçsiz bir islam düşmanlığıdır.
Bir insan cahil değilse, Yüzbaşının silahlı askerlerle geri çekilmesine, yerine daha tecrübesiz bir subayın kurusıkı mermilerle gönderilmesine, onbaşı silahla müdahale ederken yüzbaşının "sen karışma" demesine, silah zoruyla ip veren bakkal dahi asılırken olayı planlayanlardan ve alkış tutanlardan 2 kişinin idamının kaldırılmasına, devlet raporlarında ayyaş, deli vs diye tabir edilen ve esrar içerken bulundukları halde kişiye gazetelerin zikir çekerken bulundular demesine, ve muhalif partinin kapatılıp çok partili sisteme geçişin 15 yıl daha bu olaylara bağlı olarak ertelenmesine şüpheyle bakar.
Gazetelerde bile bu olayın gerçekleşme tarihine baktığımızda 26 sında haber olması gerekirlken 25 inde haber olabilmesi bile akıl edebilenler için ciddi bir şüphedir.
Ayrıca bir suçu bir alçaklığı herhangi bir gruptan biri işleyince o topluluğun hepsını aynı kefeye koymak cahilliktir. Ben şimdi size bir partiden tonla lgbtli sayarım tanınmış. Ki her partide vardır az cok. Şimdi o parti LGBTLİ mi diyelim? Ben sana farklı ideolojilerden çocuk tecavüzcüsü sapık hırsız sayarım o zaman o parti hep mi çocuk tecavüzcüsü. Her dernekte, vakıfta, Müslümanda hristiyanda, alevide sunnide, Almanda Türkte, Kayserili de Antalyalıda, sapıklıklar vardır çıkacaktır. Ankarada sapık cıktı dıye ankaralılar sapıktır demek nasıl bir cahillikse, belirli bir oranda olan olayları sizin dediğiniz gibi dinci bile olsa milyarlarca müslümana mal etmekte aynı cahilliktir.
Ben burada esasen bunu da demek istiyorum. Şimdi sizin şehrinizden onlarca haber bulurum vahşice katillik yapılmış, sapıklık hırsızlık dolandırıcılık yapılmış. Size oralısınız diye sapık diyebilir miyim? Diyemem. Veya siyasi görüşünüzü, dini inancınızı mezhebinizi söyleyin o gruptan da çıkarayım tonla. Ben kendimiz zaten dinci diye tabir eden biri değilim. O kadar cahiller var ki beni bile adımı bile bilmeden gelmiş bana öyle demişim gibi muamele yapıyorlar.