Allah kimseyi Mehmetçik katillerini savunacak, aklamaya çalışacak kadar zavallı duruma düşürmesin.
Bu sözünüz banaysa konuyu hıc anlamamıssınız hocam tam aksine katile işaret ediyorum ve o namussuzlara laf diyorum. Burada dinci yaftası ile konu açanlara bir açıklık getirdim. Yani o dönemin hakimi savcısı meclisinde olanları yazdım sadece. Mehmetçik katillerini savunan aklayan kim varsa Allah belasını versın şu konudan bunu çıkarmanız üzücü. iyi okuyun bence.
Olayın perde arkasında başka işler döndüğünü söyledim.
Vicdanlı delikanlı bir insan yanlışsa yanlış der değil mi? Siz birinin öldürüldüğünü görseniz. Bunu yapan benim kardesim değilse onun kardeşiydi diye iftira atar mısınız? Bu olay arkasından İslam düşmanları saldırıyor. Asıl ALLAH kimseyi katili saklayacak, olanları görmezden gelecek kadar cahil etmesin.
Katili aklayanlar belli. Gerçeklere kör sağır olup sırf islam düşmanlığından bir grubu suçlular üzerinden karalamak nedir?
Ha pardon "dinci" diye konu açan sizdiniz ve "devrim şehidi" diye ayrımcı bir dille konu açan sizdiniz değil mi? Bunları sizin konunuzda yazacaktım tartışma ortamına döner diye açmadım.
Neden rahatsız oldunuz. O dönemin savcısı hakimi, polisi, olaya müdahale etmeyen yüzbaşısı dinci miydi? Esrar çektiğini yukarıda anlatılanları yazanlar onlar. Gerçekleri söylemeyip gelip burada mehmetcık katılını aklamak dıye hadsiz bir yorum yapmayın. Kaç şehit ailesiyle irtibatınız var sizin ve beni ne kadar tanıyorsunuz ?