Selamlar, uzun zamandır bakmıyordum bir sorayım dedim. Epin sektörü şu an ne durumda ? Bilen bilir, zamanında agapazar diye bir projeye girmiştim ama proje bitmeden rafa kaldırmıştım, o dönemden sonra da sektörden uzak kaldım. Şimdi bakınca Pinabi kapanıyormuş gibi konuşuluyor, epin tarafı genel olarak sessiz duruyor. Hâlâ aktif satış yapan var mı, bu iş şu an yürür mü yoksa eski tadı kalmadı mı? Bilgisi olan yazarsa iyi olur, herkese kolay gelsin.
sektör eskisinden daha iyi durumda odepin.com sitesi bana ait aynı zamanda eskisinden daha uygun fiyatlara epin sitesi açmak mümkün
@enesaydeniz; hocamın alt yapısı 10 numara tavsiye ederim. Aynı zamanda tema satışı yapıyorum ben uygun fiyatlara tema veriyoruz. çok uygun fiyatlara sitenizi açıp çalıştırabilirsiniz tedarik konusunda birden fazla yer var tavsiye edebilirim.aynı zamanda yan ürünler eklerseniz de bol bol satış gelecektir. aklınızda epin sektörüne girmek varsa eğer
whatsapp üzerinden bana ulaşın detaylı bilgi vereyim hocam şiddetle tavsiye ederim.