Pctralex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
toplam 45 tane fln hocam 15 er tane arkadas dogru bılgı vermıs kurumsal degılsenız telefon cıftlıgım vardı yuruyus ıcın adım atarlar aldım ama patladı kımse gereken ucretı odemıyor bence ılk yıl 1 - 2 hatla deneyınız ıs oturunca 1500 tl lık masraf yapın hat bası cunku kapadıgınız zaman ortalama 1600tl ceza kesıyorlar o 250 tl lık ucretsız acılan hatlar ayrıca turk telekom almayın 15 tane teslım edemıyorlar turkcell e gıdın 2 tane hat alın deneyın hocam. ayrıca yurudukce para kazandıran uygulamalar calısmıyor kım ne derse desın.
Amacım o tür uygulamalardan para kazanmak değil ki, sosyal medya otomasyonları geliştirmek hızlı şekilde, özel ROM'lar ile sürekli cihaz fingerprintler spooflanacak ve sürekli instagram, Google, X hesapları açılacak.

Emülatörde yapabilirdim ama malum donanımlar çok pahalı, alabileceğim en iyi server 2015 yılından fiziksel makine olarak.

Toplu olarak fiziksel telefon almak daha kolay.

Ekranları çatlak olanları özellikle kurtarabilirim Analog Devices isimli bir şirketten alacağım çiple telefonların ekran flex kısımını dijital ekran sinyalinden analog sinyale çevirme ardından direkt scart videoya oradan da toplu şekilde bir analog kvm sistemi ile bağlı olacağı bilgisayara göndereceğim. Her saniye 100 cihaz arasında geçiş yapacak hızlı şekilde. Video 480i formatında olacak. Dokunmatik kısımıda yine anlık gönderim olacak masaüstünden.

Elektronik bilgim olduğu için fazla uğraşmadan kendi özel otomasyon rigimi kuracağım.