Poco x7 pro amiral gemisi denmiş ama nasıl bir cihaz kullanışlı mı nedir ne değildir bir de kullanıcı olan varsa kullanıcı yorumu için konu açmak istedim. Realme de hiç cihaz kullanmadım ama Xiaomiden iyi gibi geliyor kulağa ondan sormak istedim. Ek olarak android cihaz önerilerine açığım. İş için kullanılacağı için pek de üst düzey bir cihaza gerek olmayacağını düşünüyorum ram ve pil detaylarına önem verdiğim için 2 olasılık karşıma çıktı.
Diğer arkadaşların alıntılarını okumadım direkt yazıyorum. Son 4-5 senedir poco kullanıyorum x3 nfc ile başladım şu an x7 pro 512/12+12 kullanıcısıyım bu yorumuda bu telefondan yazıyorum.
Xiaomiyi bilmem ancak poco gerçek manada parasını bence kuruşu kuruşuna hak eden bir cihaz. senelerdir başka cihaz almıyor olmam göstermiştir sanırım. Yahu bi cihazı ben hayatımda ilk defa sıkıldımda değiştirdim. hangi kattan düşmedi hangi suya girmedi paramparça ettim poco x3 proyu hala kasma donma bile yok ısınma zaten yok. şu an 6-7 aydır poco x7 pro kullanıyorum. dışındaki kılıfı gör yere düşmekten kılıf parçalandı artık delik deşik. ama telefonda çatlağı bırak çizik yok. bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama 5 senedir pocoyu buldum allah ömür verdikçe de başka telefon kullanmam sanırım. büyük konuşmayayım.