senolkeles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış oranlarına bakıyorum satılan tema veya eklentiler süper oranlar tabi kolay gelmiyorlar ama o seviyeye. Çok merak ettim bunlar neden red ettiler sizin projeyi.
Hocam çok hatırlayamıyorum red sebebini fakat anlamsız bir mesajları vardı. Uygun bulunamamıştır gibi bir şeydi. Birkaç defa mail ilettik v.s sorunun ne olduğu konusunda, fakat yanıtlarında sabit bir döküman linki vardı onu paylaşıyorlar sürekli temel yazılım mimarisinin işleyişi hakkında.

Bu arada iki türlü de denedim, düz PHP ile kendi mimarimle yüklemeyi denemiştim, bu sebepten belki onaylanmıyor diye düşünerek Laravel ile bir proje geliştirip denedim yine aynı sonucu alınca vazgeçtim.
https://codecanyon.net/user/werfection (Burada ki işler 2017'ye aittir bahsettiğim süreçte o yıllardır. 2023'de tekrar Laravel için deneme yapıp başarısız olmuştum. )
Burası benim üyeliğim baktıkça duygulanıyorum 34 satışım varmış.

Codecanyon tarafı ile çalışmakta diretme sebebim eklediğim, Strong Password Script yazılımı html ve javascriptten oluşuyor. Aslında kaynak kodunu basitçe alabiliyorsunuz satın almadan fakat birçok kişi satın almayı tercih etti. Bu yaklaşım beni hep cezbetmiştir.