Ben bir web site veya yazılımın kaynaklarını hiç bir zaman ucuz firmalara güvenerek teslim etmem. Bir projenin değeri belki düşük olabilir, yada fazla olabilir. Her zaman verilerin çalınma ihtimali vardır. Veya public olduktan sonra satış vakti kesinti yaşanabilir. Bu tür potansiyel maddi kayıpları göz önünde bulundurarak en sağlam firmayı seçmeliyiz. Fiyat ne kadar düşük olursa o kadar kötü hizmet alabileceğinize emin olabilirsiniz. En azından Limited Şirket olması gerekiyor, sunucu işlerinde şahıs şirketinden asla hizmet almamalısınız.
Hocam zaten bir yazılımı kurabilecek miyiz diye aldım bu sunucuyu. Bi de arkadaşa şans vermek istedim. Ara ara böyle yeni firmalara şans verip pişman oluyorum.
bu tür genellemeler neye göre belirleniyor peki Türkiye şartlarında %95 hepsi şahıs şirketi herkes kök salmış bir firma tercih ederse yeni firmalar nasıl ayakta duracak? böyle bir platformda genelleme yaparak konuşmak diğer ticaret ahlakı düzgün olan kişilere haksızlık sayılmaz mı ?
Ben de sevmem böyle genellemeleri ama maalesef yüzde 99 haklı. Ben hep yeni firmalara şans vermek istiyorum ama her defasında pişman oluyorum.