Deneme fırsatım oldu...

Api key'ler kullanıcı tarafından temin ediliyor. Gemini Api

İçerik Stüdyosu'nda bir kategori seçiyorsunuz ve buna göre kendisi bir içerik üretiyor. Başlığı kendisi hızlıca seçiyor ve içeriği üretiyor. Birkaç kategoride Uzun (detaylı) makale denedim 900-1.000 kelimelik özgün yazılar üretti. Yazılar genel olarak klasik tarzda, okunurluğu güzel ve sorunsuz.

Haber Avcısı: Herhangi bir siteden haber linkini ekledim. Bu sitenin wordpress olması gerekmiyor. Ve hızlı bir şekilde haberi özgünleştirip siteye ekledi. Hatta haberin dışında habere uygun bir yorumlama yaptı. (Orta uzunlukta güzel bir haber oluşturma)

Uzun haberleri de kısa (özet geç) seçeneği ile özgünleştirdim ve gayet etkiliydi.

Kategori olarak toplu içerik çekmede istediğim verimi alamadım. Sanırım her siteyi kabul etmiyor.

Manuel içerik yazımında ise "2026 asgari ücret hakkında son gelişmeler ve asgari ücret tahminleri hakkında haber yaz. uzman görüşleri ve son gelişmeleri aktar" şeklinde bir prompt yazdım. Genel olarak asgari ücret sürecini yazdı. Ama tabiki herhangi bir tahmin veya x kişi XX.XXX miktar söyledi gibi bir önerisi olmadı. Genel olarak yine de güzel bir içerik hazırladı.

Genel bir yorumlama yapacak olursam;

İçerikleri hazırlaması güzel. Taslak kaydedip ufak tefek hızlıca düzenleme sonucu yayına alınır. Ücret konusunda bilgim yok. Ücretine göre değerlendirilebilir. Ben haber konusunda incelememi yaptım. Genel konulardaki makalelerde daha iyi sonuçlar verecektir. Haber konusunda da beklentimi oldukça karşıladı.