FurkanEfeDuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar abilerim ablalarım
Direkt konuya giricem çünkü artık gerçekten daraldım. Yaş geçiyor, zaman akıyor ama ben hala yerimde sayıyormuşum gibi hissediyorum. Kendime homeoffice yapabileceğim, gerçekten "mesleğim bu" diyebileceğim bir iş edinmek istiyorum ama nereden, nasıl başlayacağımı bişmiyorum. YouTube'da video izlemekle, kendi başına tırmalamakla bir yere kadar oluyor, işin mutfağını bilen birinin yönlendirmesine ihtiyacım var.
Lafı uzatmıcağım aranızda yazılım, tasarım, tanıtım ,reklam veya dijital pazarlama gibi işlerle uğraşan varsa bana bu işi öğretin.
Gel şu işin ucundan tut, şu getir götürü yap, şu angaryaları hallet derseniz, işi öğrenene kadar karşılıksız çalışmaya, stajyerlik yapmaya hazırım. Hatta vaktimi ayırırım ama karşılığını alırım diyen varsa ücretiyle ders de alırım. Yeter ki biri elimden tutsun, doğru düzgün bir yol göstersin.
Bilgisayar başında sabahlamaktan, kafa patlatmaktan kaçmam. Ciddi anlamda usta-çırak ilişkisine girebileceğim, bana bir şeyler katacak birileri varsa mesajınızı bekliyorum.
E-Ticaret firmalarına reklam hizmeti sağlıyoruz, whatsapp’tan ulaşırsan sana hizmetlerimiz hakkında bilgi veririm sende bu bilgiler dahilinde müşteri kovalarsın. Senin bağladığın ve anlaşma yaptığım firmalardan %20 pay veririm ve bu bağladığın müşterilerin reklam çalışmalarını yaparken bi nevi canlı ders gibi sistemi sana işler ve reklam sektöründe yürümene destek olabilirim