Hocam bende çok firmadan hosting denedim 2 senedir ingiltere merkezli bir firmadan reseller hizmeti alıyorum, burada cpu sorunu yaratan siteler orada gram sorun çıkarmadı. Oradaki 2gb ram ve 2 cpu lu reseller paketleri bizim buradaki aynı özellikte hatta bol kepçe yazan 8 gb ram 8 cpu lu paketlerden bile kat kat iyi performanslı. Ülkemizden sadece bir firma var memnun kaldığım onuda yedekte tutuyorum diğer firmada sorun olursa diye.
işte bu sorunu birebir uzun süre yaşadım, aynen dediğiniz gibi siteleri taşıdıktan sonra hızı görünce çok şaşırdım hatta kendime kızdım niye bu kadar süre bekledim diye
Öneriniz nedir? Hangi firmaya geçtinizde rahat ettiniz?
Contabo, Hostgator var ben Digital Ocean+cloud panel kullanıyorum
Çok geçmiş olsun Hocam çok can sıkıcı bir dururm
Contabo
https://contabo.com/en/vps-b/ burada turkiyede hosting parasına vps vds alabilirsiniz
pleks panel 70tl lisasn bu forumda satılıyor
vps kurup yedeklemeyıde google cloud gunluk ayarlayın herangi bir sorun oldugunda bir saate yenı vps yada yenı hostinge anında geciş yapabilirsiniz
Ugraşmayın reseller ile ugraşmayın hosting ile istediginiz kadar site yayınlayın istediginiz kadar kullanın kapanmaz bi durum olursa mail atarlar
destekleri guzel hızlı çözum uygularlar ben 10 yııldır burayı kulanırım ve her ay ortalama 1 vps alır kapatırım
Contabo mutlaka deneyeceğim çok tavsiye ediliyor fiyatları iyiymiş