dinarbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, ben genelde bir anlatım veya sunum yaparken bir şeyler çizmem gerekiyor ise https://excalidraw.com/ burayı kullanıyorum alternatif olarak miro.com vardı bakabilirsiniz.
Hocam ben sunum yaparken aynı zamanda sürekli öğretmen gibi yazıp örnekler vs ekleyeceğim
İnceliyorum hocam teşekkür ederim
grkmysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben daha güzel bir fikir sunayım hocam size bir öğrenci alın karşınıza sıfırdan eğitim olarak ona öğretin ve video alıp yayınlayın
Hocam tam olarak amacım bu ama ses sorunu yaşıyorum kamera 2 metre ilerde öğrenciinin yanında ben 2 metre ilerden tahtada bağırarark ders anlatınca ses çok kötü gidiyor kameraya çözümü ne bunun onu bulamadım ?
Zaferdnx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, ben de yakın zamanda İngilizce öğrenmek istiyorum, bir arayışa girdim. Özellikle kamera karşısında bir de tahta ile anlatım olunca daha verimli oluyor; benim tercihim o yönde.
Hocam tam olarak amacım bu ama ses sorunu yaşıyorum kamera 2 metre ilerde öğrenciinin yanında ben 2 metre ilerden tahtada bağırarark ders anlatınca ses çok kötü gidiyor kameraya çözümü ne bunun onu bulamadım ?

Tahta karşısındaki ses sorununu çözmem gerek yoksa içerik olarak çok kaliteli fikirlerim var