Konuyu acan arkadas diger konuda 25 yasinda oldugunu belirtmisti. 25 yasinda birisi artik aklibasinda kararlar verebilmeli ve bu tarz konular acmamali en basta.
Gelelim konuya; Kiz eger 18-19lu yaslarda degilse bir oyunun icine cekilmeye calisildiginin farkina varmali arkadas. 18-19 niye dedim peki; bu yaslardaki kizlar okumuyorsa ve aile evinde de mutlu degilse evlenmek istiyorlar sirf evden cikabilmek icin. Eger yasi arkadasin yasina yakinsa ve arkadas korkmasina ragmen bu iliskiyi devam ettiriyorsa nefsine karsi koyamiyordur. Kiz guzel olabilir mesela.
bu iliski devam ederse senaryo su sekilde olacaktir buyuk olasilikla;
Aileler tanisacak, dugun hazirliklari yapilacak, altin/taki aldirilacK. Sonra kiz tarafi sudan sebeplerle nisani bozup dugunu iptal edecek. Erkek tarafi altinlari, masraf edilenleri geri isteyecek. Onlar da defolun gidin diyecekler, hapisteki babayla tehdit edecekler belki de ortaya cikacak adam, bunlar da korkudan geri cekilecek. Sonra da didem arslanla yuzlesme programina katilip evlilik vaadiyle dolandirilan genc temali bolume ailesiyle konuk olacaklar (: