ahmetoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi cansın cannnnmn 🥰🙏🏻 wallahi haklısın abi asgari calisiyorum ve sosyal medyada içerik üretiyorum. Global ve tr projelerim var eskiye nazaran bırakmıstım lakin işlerime geri dönüyorum. Bu nedenle çok çok haklısınız para olmadan asla rahat etmem ve para özgüvendir para olmadan dısarı bile cikilmaz. Bi kizin yaninda wallahi param yoksa kötü hissederim. Bu nedenle hep tecrübe kazanarak ilerliyorum.

Kız dün geceden 2 hüzünlü story atmış hayallerim vardı vs dön bilmem ne gibisinden hikaye aklı sıra manipüle ediyo fakat o da dayanamıyo bende ne bulduysa istiyo beni. Benim düşüncem kötü değil yoksa zaten özgüven ve çevre ilişkilerim baya iyi.

İşlere geri dönmem gerekiyor acilinden yeterince dataya sahip oldum ve global ülkeler cidden beni bekler. Artık bu tarz konular yerine hedef başarı paylaşımları da yakın zamanda gelir inşALLAH 🙏🏻🪙
Hakkında hayırlısı olsun insallah. İnsan biraz buyuyunce parayı önceliğine koyuyor ama 20li yaşlarda o kadar farkında olmuyorsun hayatın; bu işler ilgi çekici geliyor. Seni de anlıyorum. Ama benim bakis açım şöyle:
Kızsiz yaşanır ama parasız yaşanmaz. Senin de dediklerine çıkıyor yine.
Bak acuna, kaç yaşına geldi ama hâlâ 20 yaşında insanlarla sevgili olabiliyor.
Sevgilin var diye para ayağına gelmez ama paran varsa kızlar ayağına gelir. Yaşın da farketmez paran olduktan sonra 👍
Neyse çok özlü söz söyledim. Yeri gelince insan içini dökmeden duramıyor ☺