cumartesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Millet rahatsız olmuş çünkü birçoğunun hayal ettiği hayatı yaşıyorsun kardeşim eminim ol eleştirenlerin %85inin bi tane kız arkadaşı yoktur. Bildigin yolda devam et ama bi abi tavsiyesi istersen önce maddi olarak bi yere getir kendini. Kız işlerine acele etme. Kız her zaman olur ama para her zaman olmaz bunu unutma
Abi cansın cannnnmn 🥰🙏🏻 wallahi haklısın abi asgari calisiyorum ve sosyal medyada içerik üretiyorum. Global ve tr projelerim var eskiye nazaran bırakmıstım lakin işlerime geri dönüyorum. Bu nedenle çok çok haklısınız para olmadan asla rahat etmem ve para özgüvendir para olmadan dısarı bile cikilmaz. Bi kizin yaninda wallahi param yoksa kötü hissederim. Bu nedenle hep tecrübe kazanarak ilerliyorum.

Kız dün geceden 2 hüzünlü story atmış hayallerim vardı vs dön bilmem ne gibisinden hikaye aklı sıra manipüle ediyo fakat o da dayanamıyo bende ne bulduysa istiyo beni. Benim düşüncem kötü değil yoksa zaten özgüven ve çevre ilişkilerim baya iyi.

İşlere geri dönmem gerekiyor acilinden yeterince dataya sahip oldum ve global ülkeler cidden beni bekler. Artık bu tarz konular yerine hedef başarı paylaşımları da yakın zamanda gelir inşALLAH 🙏🏻🪙