Merhaba,
Trendyol satıcılarına yönelik olarak geliştirmekte olduğumuz
Buybox Yönetim Paneli, halihazırda PHP tabanlı olarak bir hosting ortamında aktif şekilde çalışmaktadır ve işlevsel açıdan olgun bir seviyeye ulaşmıştır.
Sistem,
potansiyel sponsor ve iş ortaklarına tanıtım yapılabilecek durumdadır. Şu ana kadar herhangi bir reklam veya duyuru çalışması yapılmamış, arama motorlarında indekslenmemiştir. Bir sonraki aşamada sistemin
Linux tabanlı bir sunucu altyapısına taşınarak kapsamlı testlerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
Planlanan iş birliği kapsamında;
- Web sitesinin ön yüzünde ve yönetim paneli içerisinde ilgili sponsor firmanın tanıtım ve reklam alanlarının yer alması,
- Trendyol satıcılarının ürünlerinin sistem üzerinden otomatik olarak çekilmesi ve Talep eden satıcılara, çekilen ürünler kullanılarak hazır altyapı ile kendi web sitelerini oluşturabilme imkânı sunulması hedeflenmektedir.
Bu kapsamda satıcıların ihtiyaç duyabileceği
hosting ve alan adı (domain) hizmetleri konusunda yönlendirmelerin, anlaşma sağlanan sponsor firma üzerinden yapılması planlanmaktadır.
Sistem, Linux sunucu ortamında yapılacak testlerin başarıyla tamamlanmasının ardından
sponsorluk için nihai anlaşma sağlanacaktır.
Oluşturulan sistemden görseller;
İlginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Not:
Bu proje
kısa vadeli bir çalışma değildir. Sistem; 3 gün, 1 hafta gibi kısa süreler içerisinde yayına alınabilecek bir ürün olarak konumlandırılmamaktadır.
Minimum 1 ay, maksimum 3 ay sürecek kapsamlı test ve geliştirme süreçleri planlanmaktadır. Bu süre zarfında sistemin kararlılığı artırılacak ve yeni özellikler kademeli olarak devreye alınacaktır.
Proje,
kısa vadeli gelir beklentisi gözetilmeksizin, uzun vadeli ve sürdürülebilir bir yapı hedefiyle geliştirilmektedir. Önceliğimiz; hızlı sonuç almaktan ziyade,
yüksek kalite ve sağlam bir altyapı oluşturmaktır. Bu doğrultuda geliştirme süreci, uzun vadeli vizyon ve kalite odaklı bir yaklaşım ile ilerlemektedir.
Sponsorluk kapsamında, sponsor firmanın
saticio.com üzerinde reklam ve tanıtım alanlarına yer verilecektir. Ancak
Buybox sistemi ile ilgili tüm teknik ve fonksiyonel geliştirmelerde karar ve yetki tamamen proje ekibine aittir. Sponsor firmaların, sistemin yayına alınma tarihi veya yayına alınmasını talep etme konusunda
herhangi bir hak, talep veya yönlendirme yetkisi bulunmamaktadır.
Sponsorluk anlaşması yapılmadan önce, yukarıda belirtilen hususların
dikkate alınmasını önemle rica ederiz.
Sponsorluk anlaşmasının iptali veya feshi gibi durumlarda, ilgili tarafın
en az 1 (bir) ay öncesinden yazılı veya sözlü bildirimde bulunması zorunludur.