Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(dağ) milli park ve hgslerde zaten bu uygulama mevcut, sitesindede giriştede tüm tabelalardada yazıyor bence ofsayt bi durum yok. kaçak geçişlerde belirli bi süre sonra çok deli faiz işliyor, mevzu güvendiğiniz kişide, bunu size söylememesinde. arabayı aldığı verdiği tarih belli kim geçti ? söylemediyse size bunu iyi niyetinizi suistimal ettiyse cezasını çekecek tüm masrafları sırtlanacak. yok ödemiyorum dersede yapabileceğiniz hiç bişey yok plakaya yazılmış geçiş. bi daha kulağınıza küpe olur, gel şöförlüğünü yapayım kardeşim acil hayat memat işin varsa ceza yersekte ben öderim seve seve basar geçerim ama anahtar vermiyorum dersin. acil girişinde kırmızı alana alınacak hastalar için epikriz raporunda adınız geçiyorsa sulh ceza hakimliğine itirazınızda cezanız abartılı bişey yapmazsanız siliniyor (alkollü araç kullanmak, makas atmak gibi yada hız limitinin çok üstünü aşmak gibi) eğer hayat memat meselesiyle, kırmızı alan hastası hariç geçmiş olsun paşa paşa ödersiniz. benim anahtar isteyenlere karşı çok sık kullandığım bi taktiktir gel şöförlüğünü yapayım taktiği. otomatik %99 eleniyor.
Hocam uygulamayı bilmiyor değilim ben işlenen gecikme faizine razıyım bir insan, bu kadar kolay icraya verilmemeli bunu söylemeye çalışıyorum. Faizi katlanarak arttırsın üzerinden 3 ay bile geçmemiş, bu şu anlama geliyor 15 gün içinde ödemedik 16. günde o zaman icraya verebilirler.