Birkaç saat sonra (en geç yarın) kız tamam sen haklısın vs. gibi dönecek. Önceki konunda ben dahil kaç kişi uzak dur dedi hocam bunca insanın bir bildiği vardır da öyle demiştir değil mi? Şimdi ben desem yazarsa uzak dur diye yine sen dinlemeyeceksin. Muhtemelen olay örgüsü o sana özür mesajı vs. yazacak sende kanıp tekrardan yazışmaya başlayacaksın birkaç gün sonra seni dediğine getirecek. Umarım daha da aldanmadan nefsinize hakim olup kestirip atabilirsiniz. Yoksa -en iyisini Allah bilir tabii ama- işin sonu hayır görünmüyor.
Yemin ederim manipüle ediyor sanırım baksanıza yazdı sözde numaramı silcek dayanamıyo yazıyor
Az önce yazdı görüldü attım.
Sanırım kafası gidik ben diyorum ki ailemi hemen getiremem o da ısrar ediyor sonra başıma kalır filan. Kırmak istemiyorum ama boşu boşuna başıma belayı aldım daha durmaz sanırım - 2500 tl ile fatura iptali yeni hat yeni fatura vs vs derken gitti gibi sağlık olsun yeni hat alcam 🥲 ufacık bir yanlis bircok yanlisa kapi aciyor herkes te haklı sanki önüme kimse cikmaz ben biliyorum şu işlerim yoluna girsin hayatımı en kısa sürede düzene kurcam inş.
@google amca ve @youtube reis içinizden geçicem hayırlısıyla 🙏😎 konulara geri dönim kendime gelim artık gerçekten sizi de sıkmak istemiyorum konudan rahatsız olan varsa özür dilerim lütfen kırıcı olmayın. Bazı konularda iyiyiz bazı konularda düşük yetersiz kalabiliyoruz. Bu nedenle iyiki varsınız hep birlikte nice başarılara 🙂