Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube algoritması bazen gerçekten dalgalı çalışabiliyor. Bazen eski videoyu öne çıkarıyor, sonra yeniyi kısıtlayabiliyor. Bunun net bir formülü yok ama genelde istikrar önemli.

Video atmaya küsmeden, düzenli ve planlı ilerlemek uzun vadede daha iyi sonuç verir. Bir video tuttuysa bırak izlenmeye devam etsin ama yeni içerikle de beslemek gerek.
Kanal dan kanala değişir buna video atmam şuan neden mi hacim daralsın sonra hocam çünkü abone gelmiş daha sabah 30 aboneydi sanirim hadi 50 abone olsun 300 nerden gelmiş 😅 son video dan sanirim ve o izlenirken 20 izlenme alanı da kendiyle sürüklemeye calisiyor.

Ama hocam bende shorts alanını delirtiyorum. Cidden eskiden hep of püf ederdim izletemiyordum şimdi taktik var zorla da olsa izletiyorum.

Formülü basit izlenecek başka çaresi yok. Hatta yakinda şu işlere dönim 50 kanal ile devam edim yoluma illa milyonlara ulaşırım izlenme olarak ki gecen haftalar da 3 - 5 güne 1m toplam izletmistim ama 3- 5 video toplamı.

Sosyal çevre yüzünden kendi işimi unuttum 🥲 geri döndük şükür shorts oyuncak elimizde önemli olan uzun format globale geliyorum bekle @youtube içinden geçicem sistem hazır pump dönemi😅🪙