Sıfırdan Xtream Codes , infomir Stalker Portal
M3U Playlist özellikleri olan bir video player geliştiriyorum. 2 haftadır günde en az 5 saat olmak üzere uygulama ile uğraşıyorum. Bu tür uygulamalara ilgisi olan kullanıcısı olan kişilerden neler eklenirse daha iyi olur kullanmış olduğunuz diğer bu tür uygulamaların eksikliklerini göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim . Şuan için sadece Android cihazlar için olacak . Tüm eksiklikleri giderdikten sonra Android TV ve Android Boxları destekleyen bir versiyon çıkarmak öncelikli hedefim . Sonraki aşama ise iOS olacak . Uygulamayı şuan için paylaşmayı düşünmüyorum halen geliştirme aşamasında, yayınladığım zaman linki seve seve paylaşacağım destekleriniz için . Sadece Telefonlarda çalışan versiyonu tamamen reklamlı olmasını düşünüyorum ya da bir hafta kullanıcıya test imkanı verip uygulama içi satın almada olabilir. Ama TV ve Box versiyonunu kesinlikle paralı yapmayı düşünüyorum. Reklam servisi olarak Admob harici kullanıcıyı boğmayan kazançları iyi olan reklam servislerini önerebilirmisiniz .Lütfen birebir kullandığınız ve verim aldığınız reklam firmaları olursa sevinirim . Şunu da belirtmekte fayda var ben sadece kullanıcıların kendi üyelik bilgilerini girip oynatacağı bir video player uygulaması geliştiriyorum. O yüzden yorum yaparken ( bu konu yasak ) bunu göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden yapacağınız öneri ve yorumlar için teşekkür ederim , iyi forumlar dilerim
Televizyonda tivimate ve 9xtream kullanmaktan memnunum hocam ve genellikle seçtiğim oynatıcının kanal geçişinin hızlı olmasına ve önbelleğe alma ve almama seçeneklerini sunmasına dikkat ediyorum.
Dizi filmler için ise altyazı özelleştirme seçeneklerinin çok olmasına ve altyazı kayma ihtimaline karşın gecikme ekleme seçenekleri sunan uygulamaları tercih ediyorum.