Arkadaşlar herkese selam, Bu youtube'da ki shorts kısmında baya ciddi bir sorun var. Şimdi sizlere kanıtladığım bazı şeyleri açıklamak istiyorum. Bundan 2 hafta öncesine kadar shorts uyarlı canlı yayınlar, shorts videoları içerikler vs deli gibi keşfete düşerken çok iyi izleniyorken canlı yayınlarda min. 200-300 izleniyorken şuanda 20-50 arasında gidip geliyor hatta bazen 5-10 izleyici ile kalıyor. Analizlerden kontrol ettiğimde 2 hafta öncesinde shorts özet akışı varken, bu 2 hafta içerisinde ki tüm videolara, canlı yayınlara baktığımda shorts özet akışı yok? Dalga falan mı geçiyor bu youtube anlamadım. Kanallarda ihtar, telif herhangi hiçbir şey yok iken ne oldu da bu duruma geldi. Sene sonu muhabbetleri algoritmalar düzenleniyor vs diyorlar. Çevreme bakıyorum bazılarının canlı yayınları çok güzel izleniyor, keşfete düşüyor, shorts içerikleri de dahil izleniyor ama çoğunluk olarak yerlerde geziyor. Shadow ban muhabbeti dönüyor. Hiçbir şey yokken neden shadow ban atsın? Var mı bu konuda ciddili olarak yardım edebilecek,bilgi sahibi olan veyahutta düzeleceği konusunda. GERÇEKTEN KAFAYI YEDİM VE ÇOK SOĞUDUM