goktugpek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moderasyonun adil olduğunu düşünmüyorum reportlarımı incelerseniz anlarsınız küfür etmediğim halde ima dan dolayı ban attınız (kadir mısıroğlu mevzusu) sonra ben gibi ima eden 2-3 kişiyi reportladım ban yemedi hiçbiri.
Merhaba önce son attığınız 5 reporta da sonra aldığınız ban cezasını bir inceleyelim.

Dün, 17:49:46 ilettiğiniz report - Moderatör sizi haklı bulup mesajı silmiş.
Dün, 11:31:21 bir üye için kimlik onayına gönderin demişsiniz. Kanıtlı bir şüphe olmadan kimse kimlik onayına gönderilmez.
16-12-2025, 07:36:14 Bir üyenin çekirdekli rokito mesajının silinmesi için sadece ''hala'' yazarak gönderdiğiniz report. Kural ihlali olmadan kimsenin konusu ya da mesajı silinmez. Üyeyi görmek istemiyorsanız report yerine engelleyebilirsiniz.
14-12-2025, 22:06:29 Yine bir üstteki üye laptopta çalışan rokito mesajı gönderdiği için report etmişsiniz.
12-12-2025, 20:51:23 Bir üyenin attığı bu mesaja ''Ama yeter artık. Bu kullanıcı 8 yıl 8 yıl papağan gibi sürekli 8 yıllık eşimden ayrıldım diye elli kere konu açtı yeter ya'' sizinle bir alakası olmamasına dalga geçer gibi ''Ne zaman'' diye report etmişsiniz.

En son ban cezası aldığınız mesaj - ''Ölüsünü dirisini her gün birisini ''
Ondan bir önceki ban cezası aldığınız mesaj - ''13 yıllık üye olup forumda gizli vatan düşmanlığı yapmaktan daha iyidir benimki yol al hadi gezinme teneke ''

Adil miyiz değil miyiz takdiri R10 üyelerine bırakıyorum.