Sen bu dünyanın en salak insanı değil en cesur en güçlü insanlarından birisin bunu böyle bil bence. Malesef insanlara yapılan iyilikler her zaman iyilik getirmiyor. Öncelikle Türkiye de şuan çoğu insan farksız durumda değil bence bunu bilmelisiniz. Geçen sene babamı kaybettikten sonra maddi olarak çöküşe girdim ve 3 iş yapıyorum. Akşam 7 gece 3 bir iş sabah 10 akşam 6 ya kadar yazılım + donanım işleri. Harici arkada kurup kovaladığım çok şey var ve yakın zamanda iş verdiğim bir çalışan yüzünden total 270 K zarara girdim. Bende çıldırmak hatta kendimi öldürmeye kadar düşündüm FAKAT her ne olursa olsun 1 kere geldiğimiz dünyada 1 kere yaşıyoruz bu yüzden kızım için hayata sarılıyorum tekrar. Bu 270 k bana AĞIR BİR DERS oldu size de kefil olmamak ders olmuş olur bu şekilde hatalarımızdan ders çıkararak ilerliyoruz bu hayatta. Tabi ki içinizi açın dökün dertleşin yorumları alın ama bir yandan da devam edin koşturmaya Allah yardımcınız olsun rabbim bir an önce bu çıkmazdan çıkmayı nasip etsin.