Merhaba değerli Forum Dostlarım.
Içinden çıkamadığım içine girdikçe daha da battım ve sonunun Kötü olacağı aklımdan kötü fikirler geçirdiğim bir dönemdeyim. Ne ailemle konuşabiliyorum bunları ne bir başkasıyla zaten konuşsam bile ailemi çözebileceği durumlar değil.
O yüzden buraya konu açma ihtiyacı duydum sizden akıl istiyorum yaşınızın konumunuzun hiçbir önemi yok.
Herkesin hayatında inişler çıkışlar olabilir ama benim hayatımdaki inişler hep dibe doğru gitmeye başladı.
Evliyim 4 yaşında ellerinizden öper bir de oğlum var. Şuan eve giderken bir şey istemesin çünkü alamam diye dua ediyorum. Sebebi ise öncesinden geliyor.
3 yıl önce bir arkadaşıma annesine televizyon Mobilya alacağını söyleyerek buna inanarak kefil oldum.
6 ay sonra avukatın aramasıyla büyük bir Şok'a uğradım.
Ben asgari ücretle çalışan evine bakmaya çalışan bir insanım.
Arkadaşa sorduğumda her ay ödediği Sözde taksitleri Avukat beni aradığında yaklaşık 6 aydır hiç ödemediğini duydum.
Bu çocuğun kredi kartları bütün her şeyi patlak olduğu için ve alınacak hiçbir şey olmadığı için ister istemez Avukat beni darlamaya beni korkutmaya beni tehdit etmeye başladı.
Bu borç katlandıkça katlandı ve şu an içinden çıkılmaz bir hale geldi.
Arkadaşımın babası vefat etmişti annesi de başka bir şeyle gittiği için hiçbirine ulaşamadım.
Sabah 6'da evden çıkıyorum Gece 12.00-1'lere kadar çalışıyorum Bir adım ilerleyebiliyor muyum Hayır sadece evimin kirası evimize yiyecek yemek ve çocuğuma yapabildiğim kadar bir şeyler yapmaya çalışıyordum.
Şu an siz olduğum durumu söyleyeyim çocuğum sırf beni arayıp da bir şey istemesin diye telefonumu kapatıyorum ve Şarjım bitti yalanını söylüyorum öyle eve gidiyorum.
Herkes zaman zaman boşluğa düşmüştür Ama siz eve giderken çocuğunuza yalan söyleyerek ağlayarak gidiyor musunuz?
Ben şu an tam olarak bu durumdayım Yani bir erkek olarak kendime erkek diyorum ama bence erkeklik ve adamlık farklı kavramlar evine bakamayan gerçekten bir adam olamaz bence.
Evet buralara gelmesinin büyük sebebi benim kefil olmak benim tercihimdi imza atmak benim tercihimde Ama ben bir tane hain sessizin yüzünden şu an çocuğumun istediği bir şey alamayacak seviyedeyim.
Uykuya ihtiyacım olmasa 4 tane de iş yaparım ama biliyorsunuz ki ev kirası geçim ve diğer şeyler insanın belini büküyor.
Çocuğun telefonlarına ulaşamıyorum telefonlarını falan zaten hep İptal ettirmiş ben bu durumdan nasıl çıkabilirim?
En azından bir baba olarak az da olsa görevlerimi yerine getirebilmem için benim bu durumdan çıkmam gerekiyor avukatlarla konuşuyorum o imza olduktan sonra hiçbir şey yapamıyorsun diyorlar.
Önümdeki ihtimal görüyorum ya kafayı yiyeceğim Çok kötü şeyler olacak ve şu an ona doğru gidiyor olay Çünkü mantıklı dengeli düşünemiyorum ve Her aklıma geldiğinde anlık olarak sinir krizleri geçiriyorum.
Yoksulluk ayrı bir şey aptallık ayrı bir şey ben bu dünyanın en salak insanlarından biriyim.
Gerçekten çok yoruldum 33 yaşındayım ama Kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum Ben sizden sadece bir çıkar yolu istiyorum yani yapabileceğim ekstra farklı bir iş daha çok kazanabileceğim bir iş veyahut bu durumdan kurtulabileceğim bir akıl bir fikir Sonuçta forumda avukatlar da var Daha önce bu tarz olaylar yaşamış olanlar da var.
Lütfen yalvarıyorum bana Bir çıkar yol gösterin Artık dayanacak tek bir gücüm kalmadı.
Kafanız ağrıttıysam Kusura bakmayın ama içimi dökebilecek başka bir yer bulamadım