Merhaba öncelikle,
Son dönede r10 dahil piyasada pek çok yapay zeka ile kodlanmış yazılım, script vb. Araçlar görüyorum şahsen ve bu konuda birkaç şey yazmak istiyorum.
Öncelikle yapay zekayla yapılan scriptler yazılımlar bence işi bilen kişiler tarafından yapılırsa çok zaman kazanılan ve gerçekten iyi sonuçlar elde edilebilir bir sistem. Ama şimdi bunu bilmeden güvenlik önlemleri SEO altyapı bilmeyen adamlar yaptığı zaman maalesef ki pek çok kötü Sonuçlara neden olabiliyor örneğin son zamanlarda pekçok yazılım satılıyor ve onda da gördüm ben bunu bu satılan yazılımların bir çoğunu yapay zeka olduğunu zaten biliyorum görüyordu da zaten. Fakat şunu bilmek lazım yani en azından geliştirdiğiniz yazılım hakkında bir bilgi edinin nasıl yapılır güvenlik önlemleri nasıl alınır bunu iyi bilmek lazım.
Durum öyle bir hale geldi ki artık piyasada r10a üye olup hemen bir yapay zekayla Script yapayım bunu hemen satayım muhabbeti dönmeye başladı bence. Ama bunu biraz daha dikkatli yapmak lazım diye düşünüyorum.
Tabii bu konuda sizin de fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden hepinize iyi çalışmalar dilerim.
Selametle.