Zamanında bende bi kategori moderatörünün bana karşı davranışını şikayet etmiştim ve moderatörlüğü alınıp 1 ay ban atılmıştı.

Bozum kategorisinin moderatörü bi üyeyle şikayet konusunda tartışmış, ailesine küfür etmiş ve süresiz banlanmıştı.

Yüne son dönemde bi moderatörün moderatörlüğü alınıp banlanmıştı sürekli flood yapmaktaydı heralde yanlış hatırlamıyorsam. Veya başka sorun varsa ben bilmiyorum.

@Coşkun Çetin; abi bu konularda olması gerektiği gibi elbette r10 da hiç bi yerin olmadığı gibi kusursuz değil var sorunlar fakat adaletli davranma konusunda olmadığını düşünüyorum.

yalnızca en önemli gördüğüm şey şikayet konuları daha hızlı karara bağlanmalı bence 3-4 gün şikayetin sonuçlanması, 2 günde mağdur edene verilen süre derken nerdeyse 1 hafta sürüyor. O sırada mağdur eden vatandaş ticaretine sıfır sıkıntı devam ediyor. Birde bence çok önemli karşıda ki adam seni delirtmek için her şeyi yapıyor üstü kapalı hakaret ediyor, uyarıyorsun forum kuralları böyle bak ban yersin diye. R10’u tehdit olarak kullanmaktan ben ban yiyorum. kuralların bazılarının uygulanma biçimi amaca göre olmalı söylenen kelimeye değil.